Skolan!

Hej!
Sitter just nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja, jag har träslöjd för er som ville veta. Senare idag på profilen så ska vi träna inför skol dm och de ska bli kul, efter de har jag utvecklingssamtal eller de var ett lära känna samtal. Så jag ska först till jernvallen tror jag sedan till skolan och efter de hem, kommer få cykla mycket idag känner jag. Jag ska ha en lärare som inte änns kan SVENSKA typ. Men mina föräldra dår se hur hon pratar och då får dom även se att man knappt förstår om man har någon läxa eller inte.

Oj..

Oj, nu var de ett tag sedan jag bloggade kände jag så jag var tvungen att skriva nu. Jag har bara en sak att säga att jag är trött på folk som bara skriver en mening och inte lägger ut en bild, de är inte så roligt att fortsätta läsa den bloggen då. Men iallafall så har den här veckan gått fort och de är ganska skönt. På onsadag åker jag utomlands och de ska bli roligt tycker jag, ikväll ska jag nog titta på tv och sitta vi datorn. Kanske slänger in ett inlägg imorgon oxå ses!

Aj min fot...

Hej!
Jag har fortfarande jätte ont i min fot så jag kanske inte kan spela fotboll som jag vill, imorogn ska jag va med Tova och vi ska var hos henne och de ska bli roligt. men de är alltid roligt när jag är med henne så vi hittar antagligen på något. Just nu ligger jag och tittar på bilder och lyssnar på musik, kanske bloggar ikväll om jag har orken till att göra de, hejdååå!
Jag tittade vart bollen hamnade och den hamnade tyvärr hos min granne:P
 

Tova<3

Hej!
Tänkte bara berätta att jag har världens bästa, bästa vän. Hon finns där för en och hon sviker aldrig än. hon var den första som att hon skulle sakna mig när jag ska åka bort och jag kommer sakna henne lika mycket. Hon betyder allt för mig, bara så att du vet så har du en plats i mitt hjärta och kommer alltid ha, vad som än händer finns jag här för dig och hur mycket vi än bråkar kommer jag aldrig glömma dig. Älskar dig babe<3
 

Yeeees!

Hej!
Idag har jag haft match som jag skrev förr. Men iallafall så vann vi den med 1-0 mot hagaström och dekändes riktigt skönt, eftersom de va första matchen vi vann. Men jag vart stämplad på foten så jag kan knappt gå och jag har ett blåmärke där, men de är väll inge farligt hoppas jag säkert bara en inre blödning. Vi skulle haft löpträning imorgon men de vart inte så men jag vet inte om jag kan vara med på träningen eftersom jag har så ont i foten men jag ska försöka och se hur de går. Men aja hööööres!
 Älskade bilden <3

Match!

Hej!
Idag ska jag ha match och jag är inte sådär jätte taggad om jag säger så. VI möter Hagaström på skogsvallen kom och titta om ni vill, den börjar klockan 17:00. Just nu sitter jag och skypar med Anna, Jossan och några till. Imorgon är de skola och jag har typ hundra läxor som jag inte har gjort som jag kanske borde göra snart, eller så gör jag dom efter min match, jag tycker de andra alternativet lät bäst. Imorgon har jag fotbollsträning och det ska bli jätte roligt, plus jag får ha min nya cykel till skolan. Den är rosa och jätte snygg, ÄLSKAR  den verkligen. Men dom i affären sa att den var lila rosa men den är rosa. Men ses i nästa inlägg, hejdåååå :)!
RSS 2.0