.....

 
 
Large

One direction!!

Hej!
Asså jag fattar inte att jag värkligen ska få se One direction. Just nu sitter jag och letar skal som jag ska beställa och som jag ska ha på konserten. Hittade ett skal och då insåg jag att jag faktiskt skulle få se min älskling Harry styles och typ satt och grinade skit länge och bara tittade på en bild på honom det känns riktigt overkligt att känna att man ska få se dom. Det kommer vara det bästa som finns jag kommer nog aldrig glömma bort den dagen. (får jag hoppas iaf) Idag ska jag inte göra så mycket åka till några vi känner och bara umgås lite imorgon har jag träning ingen mitt på dagen. Men aja ska beställa skal nu så hejdåå<3

Hej!

Hej och hejdåå orkar inte blogga nu hejdå!

Fotboll sen dans!

Hej!
Idag hara jag det lite körigt så jag hinner inte blogga så mycket mer än det här inlägget! Nu ska jag försöka komma på en låt till musiken tills imorogn och jag måste skriva den helt själv. Har också fotbollsträning idag till sju men jag har dans då så jag måste gå tidigare och dansen sluta inte förns åtta så jag kommer inte orka blogga då.Men orkar inte blogga mer nu måste börja på låten men hejdååå!

Sunglasses

 
 
Large

Snöboll!

Hej!
SItter i Annas säng medans Anna äter. Och har bästa snöboll bredvid mig och hon är jätte mysig. Idag har jag varit i skolan sen cyklade jag och Anna till Ö o B och handlade godis. VI har typ varit ute i tv¨å timmar och vi pratade nästan bara om killar. Haha vi hade inget liv vi vet. När jag kommer hem ska jag laga mat sen sova eftersom det är nationellaprov imorgon. Det är i engelska och det kommer inte gå nå bra för vi har läsförståelse först fast det brukar gå bra men det kommer inte göra det nu. har tråkigt för en kille jag är kär inte svara när jag skriver med honom.
 
 

Lite bilder som jag knäppte idag!

Hej!
Tänkte bara lägga ut lite bilder som jag knäppte för ett litet tag sen.
 
Tog det på våran gård!
En bättre bild på mina nya skor!
<3
 
En plastblomma som vi har på altanen :)

To be a directioner

 
Large

knäppa kort..

Hej!
Tror jag ska gå ut och knäppa lite kort i det härliga vädret. Idag har jag slappat och tittat på film har varit jäkligt skönt om jag säger så. Bloggar med ikväll och kanske lägger upp en bild då! :)
Undra hur länge mitt hår ska vara lockigt! :) 

cup cakes

 
 
Tumblr_mlifmjbokd1rln8vao1_500_large

Fredag!

Hej!
Idag är det som sagt fredag och det är riktigt. Just nu sitter jag och skypar med Anna och Anna sminkade sig som en påsk kärring. Idag har jag varit i skolan sen så åkte jag till valbo med min mamma och min brorsa och jag fick ett par björn borg skor som jag har velat haft jätte länge och äntligen fick jag dom. Jag är typ lycklig för det men aa. Imorgon ska jag ha en riktig slapp dag och bara titta på film tror jag och sova halva dagen. Kommer kanske blogg om jag orkar och har tid för det för jag kanske inte har tid heller. 
Hejddååå
Mina nya skor<3

Tråkar!

Hej!
Sitter på mitt rum och känner mig ensam men jag orkar inte gå ner till resten av familjen. Idag har jag gott i skolan som alla andra dagar. Jag har också haft fotbollsträning idag och det var jätte roligt skulle nästan kunna ha träning i en vecka utan att sova för att det är så roligt. Imorgon skulle jag vara med en kompis men mamma sa idag att vi skulle åka och köpa Björn borg skor och sånna har jag vela haft jätte länge men jag lägger kanske ut bilder på dom imorgon när jag har köpt dom vi får se om jag orkar. Idag i skolan satt jag och Anna och tog typ 100 egopic. Vi hade iaf roligt tills lektionen började. Vet vad jag ska skriva men jag kan ju säga att jag glömmer ganska ofta att lägga ut ''Dagens insperationsbildä'' men det är för att jag inte kommer ihåg så ibland kan det vara minst tre gånger i veckan och i bland alla dagar i veckan det beror på om jag har tid eller om jag glömmer bort det. Nu ikväll ska jag duscha, sova och äta mat så är min kväll planerad. Känner att jag bara skriver lite saker nu men förhoppningsvis bloggar jag imorgon får se men aja hejdååå!                   //Moizz
 

Tjoo!

Tjoo!
Har varit på bowling och sen efter åkte jag och pappa och handlade. Nu sitter jag här och bloggar.
Ska titta på film men jag vet inte vilken film jag ska titta på vi får se men jag bloggar förhoppningsvis imorogon.
Hejjdåå           //Moizz

Melon!

 
Tumblr_mlciklgka61s6z3llo1_500_large
 

Skolan!

Hej!
Just nu sitter jag i skolan och har tråkigt så jag passar på att blogga. 
Snart har vi bild och det ska bli roligt men idag har vi musik som jag inte vill ha eftersom
vi skulle skriva en låt men jag är i en egen grupp (Asså själv) och då fick jag några extra dagar på mig.
Efter skolan idag ska jag på bowlingträning ska bli kul men jag orkar egentligen inte bowla.
Igår hade jag dans och det var jätte roligt vi la på steg och jag dansar par med en som heter Hannah.
Ingen utav oss typ kan dansstegen så vi typ skrattar när vi gär fel!
Mamma köpte smink åt mig när jag var på dans bara för att hon tyckte att jag var blek i ansiktet och att jag behövde lite färg i ansiktet. Jag måste sminka mig till sommaren för då kan jag sola mitt ansikte brunt. Ska inte skriva så mycket mer kanske bloggar efter skolan eller efter bowlingen vi får se hur jag gör men.
Hejjdåå:)<3

Hejj!

Hej!
Sitter och väntar på att dansen ska börja. (den börjar om en timme) har tråkigt och kommer inte på någat att skriva så hejdåå!
I love them <3

:'(

Hej!
Sitter här och har panik jag ska komma på en låt på två dagar för min grupp på musiken är typ störd så jag vill inte jobba med dom. Idag har jag varit i skolan och nu chattar jag med Jossan och ska skriva ett mejl till min musiklärare. Imorgon har jag dans det ska bli kul fast jag har forfarande ont i axlen så vi får se hur mycke av dansen jag kan vara med på. Men ska gå den en snabbis i duschen sen ska jag laga mat och efter det ska jag skriva lite mer om samer som jag redan har gjort sen jag kom hem ungefär tror jag. Idag när jag rensade ur fickorna på min gamla vinterjacka så hittade jag ett par hörlurar som jag fick på en cup för ganska länge sen tror det var ungefär 2011-2012. Aa men ska inte skriva mer nu så byebye !
Så här tycker jag om min grupp på musiken!!!!

Bowling!

Hej!
Sitter på hotellrummet och väntar på att vi ska gå ner och äta frukost. Idag ska jag och några föräldrar från min brorsas innebandy lag bowla och de ska bli skit kul men hörs hejdåå!:)

Dagens insperationsbild!

 
9902729200377a813a0c8ec32b6b77dc_large

Hotellrum!

Hej!
Sitter på hotellrummet nu och känner att jag är vaken  tidigt men jag orkar inte somna om. Idag ska jag titta när min brorsa spelar innebandy matcher. ( Hans lag är på cup ) Vi ska äta frukost nio och jag är redan hungrig:/ Men ska inte skriva så mycket mer nu kanske ska vila lite men aja hejdåååå
 

.

 
Tumblr_ml1lv07dfb1rln8vao1_500_large

Elevensval

Hej!
Sitter och har elevensval i skolan. Har bild men min lärare är inte i det här klassrummet så jag passar på att blogga när min lärare inte är klassrummet. Idag som sagt har jag bowling men jag vet inte om jag ska gå för jag måste plugga inför nationellaprovet imorgon och jag har gjort ialla min axel som jag har skrivit i mitt förra inlägg. Efter bowlingen om jag ska gå så ska jag åka och handla typ sallad tills provet imorgon. Jag längtar absolut inte eftersom jag är sämst på no. SItter med Alicia och Agnes i soffan och Agnes håller på att göra en blogg. Nyss kom en lärare och tittade vad vi gjorde och jag typ skyndade mig och ta bort de och nu värkar jag se i syne för jag tror att det står en lärare bredvid mig men dom andra gör inte de. Okej men ska inte skriva mer nu så hejdåå bloggar kanske sen´:)<3
 

Takin your camera everywhere with you

Tumblr_mkzl1xosdm1s9ir6ao1_500_large

Påsk!

Hej! Tänkte bara lägga ut lite kort på mina påskägg och sånt som jag fick på påsklovet.
De här påskägget fick jag utav mamma och pappa.
Det här påskgodiset fick jag utav min G-farmor<3
                                                                              
Och det här lilla påskägget fick jag av min farmor och farfar sen har jag inte fått något mer :)
 
 
 

Tjääna

Tjääna!
Idag har jag varit i skolan sen har jag bara slappat. Idag är det ju tisdag och då slutade vi 12:20 som vanligt. Senare  idag har jag dans ska bli kul fast jag inte har någon lust med det men jag gör det ändå för när jag väl är där så är det roligt. Men kan inte vara med så mycket för när jag gör något med min högra axel så får jag jätte ont jag tror jag antingen har sträckt mig eller så har jag fått en armbåge i axeln. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tittar på tv. Vi får se om jag bloggar efter dansen det beror på när jag går in i duschen och om jag inte ör för trött efter dansen men ja ska inte skriva mer nu. Puss Hej Dåå
 

Blabla

Hej!
Just nu sitter jag i min säng och typ lyssnar på musik. Jag lyssnar på YOHIO whitout wings. (För er som brydde er) Ska bara lyssna klart på den låten sen ska jag titta på ''Pretty little liars'' . Men kanske blogga efter!
 

Kommer inte på någon rubrik.

Hej!
Förlåt att jga inte har uppdaterat på lovet men jag har inte haft tid. I tisdags beställde jag lika fotbollsskor som Zlatan och jag fick dom i fredags och snacka om att jag längtar till jag får använda dom. Köpte även en PSG dräckt med Zlatan så klart. Idag har jag inte gjort så mycket men jag fick cykla till träningen som var på stan ända ifrån stensätra så jag var trött innan träningen änns hade börjat. Men nu ska jag gå in i duschen sen äta men jag kanske uppdaterar mer imorgon men hejdåå.
RSS 2.0